Beemster

Fysiotherapie MiddenbeemsterFysiotherapie Beemster is opgestart in 1990 door Bart Dogterom en Bauke Zwolsman. In de jaren 80 waren beide fysiotherapeuten al wel werkzaam in de Beemster, maar nog niet zelfstandig gehuisvest.

De hoofdvestiging bevindt zich in Middenbeemster. In de periode van 1990 tot nu is een hoop veranderd. Inmiddels bestaat ons team uit tien medewerkers: negen therapeuten en een secretaresse. Al die medewerkers zijn gedreven en hebben een hoop kennis en specialisaties meegenomen. Onze praktijk is aangesloten bij de kern vakgroepen knie, schouder en rug. Daarnaast hebben wij een geregistreerd bekkenfysiotherapeut, master sport- en manueel therapeuten. Er wordt samengewerkt met diverse huisartsenpraktijken en specialismen uit het Waterlandziekenhuis. Dankzij deze mix aan specialisaties en samenwerkingsverbanden kunnen wij de beste zorg bieden. Wij spelen een belangrijke rol bij het opleiden van jonge collega's van de Hogeschool van Amsterdam en Utrecht. Wij verzorgen fysiotherapie bij verschillende verzorgingstehuizen en regionale sportverenigingen. 

Ons team bestaat uit een gezellige mix van jong en oud. De sfeer is altijd goed, iedereen draagt hieraan bij. Kwaliteit staat bij ons bovenaan. Wij streven een patiëntgerichte benadering na, u bent de kern van ons bestaan. 

Bekijk de folder van Fysiotherapie Beemster met praktijk informatie

Fysiotherapie Middenbeemster

Spacer

Fysiotherapie Beemster (Locatie Middenbeemster)
Onze andere praktijken:
Fysiotherapie Beemster (Locatie Zuidoostbeemster)