Orthopeden

KernKinetcs is een samenwerkingsverband van verschillende fysiotherapiepraktijken in de regio Waterland, de afdeling orthopedie van het Waterland Ziekenhuis, Combined Quality Care en Achmea. We stellen de orthopeden hieronder graag kort aan u voor.

Dr. D.A. (Derk) van Kampen

Dhr. dr. D.A. van Kampen

 

Dr. D.A. (Derk) van Kampen is werkzaam als orthopedisch chirurg in het Waterlandziekenhuis.  Zijn aandachtsgebieden zijn de traumatologie, prothesiologie en schouder- en kniechirurgie.

 

 

 

Dhr. drs. R.J. Hillen

 

 

 

Dhr. drs. R.J. Hillen

 

Vanaf juli 2010 werkzaam in het Waterlandziekenhuis. Hij studeerde geneeskunde aan de Rijksuniversiteit Groningen. De algemeen chirurgische vooropleiding werd gevolgd in het diaconessenziekenhuis te Utrecht. De verdere specialisatie tot orthopaedisch chirurg werd gevolgd in het MCA te Alkmaar en het VU medisch centrum te Amsterdam.

 

 

 

P.J. Damen

 

 

Dhr. Drs. P.J. Damen

 

Aandachtsgebieden: Prothesiologie en arthroscopische (sport)chirurgie, voet- en enkelchirurgie, traumatologie

 

Vanaf januari 2012 werkzaam in het Waterlandziekenhuis. Hij studeerde geneeskunde in het AMC te Amsterdam. De algemeen chirurgische vooropleiding werd gevolgd in het Medisch Centrum Alkmaar. De verdere specialisatie tot orthopaedisch chirurg werd gevolgd in het Tergooiziekenhuis te Hilversum, AMC en Slotervaartziekenhuis.

 

 

Dhr. drs. M. Bouman

 

 

Dhr. drs. M. Bouman

 

Studeerde geneeskunde aan de Universiteit van Amsterdam. Na het artsexamen in 1990 vervulde hij zijn dienstplicht als onderdeelsarts van de 43e Brigade Geneeskundige Compagnie te Havelte. Hier groeide zijn interesse in de letsels en aandoeningen van het bewegingsapparaat. Na een jaar gewerkt te hebben in het Streekziekenhuis Walcheren, locatie Middelburg, op de afdeling heelkunde, werd de overstap gemaakt naar de afdeling orthopedie van het Academisch Medisch Centrum (AMC) te Amsterdam voor de opleiding tot orthopedisch chirurg. Naast de algmene orthopedie waren de zwaartepunten in de opleiding de traumatologie, behandeling van posttraumatische afwijkingen, de arthroscopische chirurgie en de kinderorthopedie.

 

 

 

 

                 

  • Goede samenwerking
  • Contacten met specialisten
  • Altijd de beste zorg
  • Achmea Pluspraktijk
Onze andere praktijken: